Nisha Aarnoutse

 Webwinkel Kralenzooi is al jaren de GROOTSTE leverancier van sieraadonderdelen voor de hobbymarkt.
Webwinkel Kralenzooi is de hoofd-sponsor van informatie-website "HoeMaaktUHet".

 

Ga naar archief "Vintage-Groen"

 Ontwerpwedstrijd "Vintage-Groen"

Ontwerp van Nisha Aarnoutse

3de Prijs

 
 

Beste Harjo en Sannie,

Allereerst een schitterende combinatie aan kralen. Hier werd ik erg blij van. Het is alweer een tijd geleden dat ik mee had gedaan, het was niet makkelijk. Graag had ik het touw en de mooie pandora achtige kralen willen gebruiken, maar dat lukte niet met wat ik wilde. Dat idee is aan de kant geschoven. Dat gaat later nog wel lukken. Mijn bedoeling was een free form style kralen te rijgen, dit is niet echt gelukt, ik was bang dat ik kralen te kort zou komen. Nu ziet de ketting er symmetrisch uit, waardoor ik goed wist of ik genoeg kralen zou hebben. Bij deze ketting heb ik zelf een slotje gemaakt naar het voorbeeld van het koper kleurig slotje wat erbij zat. Er is niet veel overgebleven, misschien kan ik nog een armbandje uit halen, maar hier heb ik voor de wedstrijd geen tijd meer voor. Het resultaat vind ik zelf erg leuk geworden, de boom in de cirkel wilde ik al zo graag al een keer maken en deze kralen leende zich er perfect voor, de oorbellen horen er gewoon bij, zelf draag ik graag een setje wat bij elkaar past. Hopelijk vinden jullie het ook leuk. Ik ben benieuwd wat andere ervan gemaakt hebben.

 

Groetjes,

Nisha

 

 

 

 

 

 

 


23-5-2017

Marit

De winnaar wat mij betreft is.... 

dit ontwerp complete set, goed gebruik van alle materialen. En zeer draagbaar

23-5-2017

Yvonne

Ook een beauty, heel leuk met het gevlochten gedeelte en de punthanger. Ook heel knap om er twee kettingen  en een setje oorhangers uit te slepen. Altijd tof, een Levensboom, goed gebruik gemaakt van de blaadjes. 

26-5-2017

Anne

Mijn 3e keuze maar dat is vooral omdat ik het kralenboompje zo leuk vind

31-5-2017

Amie

Dit vind ik de beste inzending. De wit/groene ketting vind ik vooral erg mooi, een speels geheel. Ik denk ook goed draagbaar boven een shirtje. Ik denk dat inzending 2 gaat winnen.


Wil je hieronder een bericht schrijven, een vraag stellen of reageren?

Bericht

 

Hoe Maakt U Het. 2017        Domeinregistratie en hosting door: Realhosting.