Plechtig moment - je mag weer stemmen

 Naar overzicht Nieuwsbrieven

 
 

Lieve Kralenzooiklanten,

Inderdaad een plechtig moment. Na lange tijd organiseerden wij weer de leukste internationale Ontwerpwedstrijd voor hobby-sieradenmakers.
De inzendingen zijn binnen en nu is het de beurt aan jullie om vrijwillig jurylid te zijn. Wij roepen je op om geheel gratis te stemmen op het mooiste sieraad. De winnaars ontvangen een vriendelijke cadeaubon van webwinkel Kralenzooi.

 

IEDEREEN MAG STEMMEN

Onze 45e Ontwerpwedstrijd heet "Vintage-Groen".
Klik  HIER  om de 5 inzendingen te bekijken.

IEDEREEN mag stemmen. Dat doe je door de DRIE nummers van de drie mooiste inzendingen in een e-mail te sturen naar de  REDACTIE  van kenniscentrum "Hoe-Maakt-U-Het". Je mag stemmen tot uiterlijk 31 mei om 20:00 uur.
Let daarbij alsjeblieft op het verplicht te maken sieraad: een "dikke ketting die bij een blote hals past".

Wil je de Spelregels lezen? Kijk dan  HIER .

Wij danken alle deelnemers heel hartelijk voor het inzenden van hun ontwerpen.
Zijn jullie ook zo benieuwd?

 

VRIJWILLIGE JURYLEDEN WORDEN BELOOND

Hoera, we loven weer cadeaubonnen van € 5,00 uit aan iedereen die de winnende inzending goed zal voorspellen. Dat werkt als volgt. Behalve de nummers van je persoonlijke Top-3 mag je, als vrijwillig jurylid, ook aangeven welke van die 3 volgens jou het grootste aantal stemmen krijgt. Je wordt hierbij dus uitgedaagd om je rol als vrijwillig jurylid wel heel serieus te nemen.
Gelet op de tientallen cadeaubonnen, die wij meestal versturen, is het goed te doen om van te voren de winnaar van een Ontwerpwedstrijd aan te wijzen. Wij wensen jullie veel succes met het stemmen en het voorspellen !We verzoeken je ook om kommentaar op de inzendingen te geven. Dat kommentaar wordt door ons verzameld en per wedstrijd en per deelnemer gepubliceerd. Veel van jullie hebben inmiddels ontdekt dat ze zélf direct hun kommentaar kunnen toevoegen onderaan de lijst met inzendingen. Dat kan dus met de "Bericht"-knop in kenniscentrum "Hoe-Maakt-U-Het". Om kommentaar te kunnen leveren heb je je e-mailadres en je Kralenzooi-wachtwoord nodig !

Maar let op. Via de Bericht-knop mag je NIET je stemmen bekend maken. Stemmen doe je door een e-mail te sturen naar de  REDACTIE  van kenniscentrum "Hoe-Maakt-U-Het". Die stemmen blijven tot 1 juni geheim. Wil je precies weten hoe het stemmen in zijn werk gaat? Klik dan  HIER  en je kan de Spelregels voor Ontwerpwedstrijd nr. 45 lezen. 

KORTING OP ONTWERPPAKKETJES

Zodra wij een Ontwerpwedstrijd aankondigen, is het geheime ontwerppakketje met ongeveer 50% korting te koop. Maar op het moment dat de ontwerpen ingeleverd zijn en er gestemd mag worden, is de inhoud van het pakketje niet meer geheim. Vanaf dat moment kan je een overgebleven pakketje aanschaffen met ongeveer 25% korting.

  
 

 

ONTWERPPAKKETJE nr. 45

Ontwerppakketje nr. 45 is niet meer geheim. Iedereen kan nu zien wat een prachtige sieraden ermee gemaakt konden worden.

Er zijn van de 45e Ontwerpwedstrijd "Vintage-Groen" nog een paar pakketjes overgebleven. Deze zijn nu voor € 28,64 te koop bij webwinkel Kralenzooi.
Tip. Alleen op 17 mei krijg je nog € 10,00 echte kassakorting. Zie de vorige Nieuwsbrief.

Kijk  HIER  om pakketje nummer KR-ontw-45 te bestellen.

Kijk  HIER  naar het overzicht van ALLE overgebleven ontwerppakketjes.


Veel kijk-, ontwerp-, stem-, maak- en shopplezier,

Groetjes van Sannie en Harjo

 


Hoe Maakt U Het. 2017        Domeinregistratie en hosting door: Realhosting.